AÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 Akademik Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

23 Ocak 2023, Pazartesi 160

AÇÜ Sanat ve Tasarım Fakültesi 2022-2023 Akademik Genel Kurul Toplantısı, rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN’in de katılımları ile 19.01.2023 tarihinde Arhavi Yerleşkesi konferans salonunda yapıldı. Sayın Prof. Dr. Mustafa Sıtkı BİLGİN’in toplantıya giriş konuşmasının ardından Fakülte genel bilgileri, 2022 yılı faaliyet ve performans bilgileri, hedefler ve stratejilerin anlatıldığı bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun devamında genel bir değerlendirme yapan fakültemiz dekanı Sayın Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ’in konuşmalarının ardından toplantıya katılım gösteren fakülte bünyesindeki akademik ve idari personel ile karşılıklı görüşmeler yapılarak sorunlar ve temenniler dile getirildi.