Artvin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde "Çoruh Nehri Kıyısında Sokak İyileştirme Projesi" Sergilendi

25 Aralık 2022, Pazar 46

Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce desteklenen "Çoruh Nehri Kıyısında Sokak İyileştirme Projesi"ne ait içerik ve tasarımlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünde 22 Aralık Perşembe günü sergilendi.

Serginin açılış programına Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kibar, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Katip Çiçek, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Eminağaoğlu, Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zehra Eminağaoğlu ile Sanat Tasarım Fakültesi öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Programda Çoruh Nehri Kıyısında Sokak İyileştirme Projesi hazırlanması sürecinde katkıda bulunan öğrenciler projenin amacı, uygulanabilirliği, hedef çıktıları ve Artvin için beklenen kazanımları gibi konularda bilgilendirmelerde bulundu.