Sanat ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Hibrit Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

01 Temmuz 2021, Perşembe 644

Sanat ve Tasarım Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü Mezuniyet Töreni Artvin Çoruh Üniversitesi Arhavi Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

COVİD-19 pandemi koşulları nedeniyle kısıtlı katılımla gerçekleşen törene öğrencilerimiz ve veliler aynı zamanda uzaktan bağlantı ile katılım sağladılar.

Programda, Peyzaj Mimarlığı Bölüm birincisi olan Ayşe YAZICI mezun öğrenciler adına konuşma yaparken, sayın Dekanımız Prof. Dr. Zafer ÖLMEZ 'de günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma gerçekleştirdi. Öğrencilere plaket ve başarı belgelerinin takdiminden sonra açık alanda mezuniyet pastası kesimi ve kep atma etkinliği gerçekleştirildi.

Sanat ve Tasarım Fakültesi olarak 2020-2021 akademik yılında mezun olan tüm Peyzaj Mimarlığı Bölümü öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki hayatlarında başarılar dileriz.