Yerleşkemizde Hamsi Şenliği Düzenlendi

26 Şubat 2019, Salı 126

Fakültemizin yer aldığı Arhavi Yerleşkesinde Hamsi Şenliği düzenlendi. Geleneksel olarak yapılan bu etkinlik ilk defa yeni yerleşkemizde gerçekleştirildi. Şenlikte öğrenciler, akademik ve idari personel ile ilçe protokolü bir araya geldi.

Arhavi Belediyesi, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası, Sanat ve Tasarım Fakültesi ile Arhavi Meslek Yüksekokulu koordinasyonunda gerçekleşen programa, İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu, Dekanımız Prof. Dr. Murat Kibar ve kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşlarından temsilciler katılım gösterdi.

Programın gerçekleştirilmesinde değerli katkılarından dolayı Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasına, Arhavi Belediyesine, akademik ve idari personelimize ve emeği geçen MYO öğrencilerine teşekkür ederiz.