Yerleşkemizde Hamsi Şenliği Düzenlendi

21 Kasım 2019, Perşembe 34

Geleneksel Hamsi Şenliği etkinliği Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla 15.11.2019 tarihinde yerleşkemizde gerçekleştirildi. Programa Arhavi Kaymakamı Fatih Dülgeroğlu, Arhavi Belediye Başkan Vasfi Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Sefer Yerebakan, Jandarma Komutanı Engin Yılmaz, Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Fikret Sözbilir, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Derya Sarı, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Atıf Kesim, Arhavi Ticaret ve Sanayi Odası Sekreteri Nazım Karadeniz, Milli Eğitim Şube Müdürleri Fikret Solak ve Mehmet Nurullah İnanç, Ziraat Odası Başkanı Sadık Yıldızbayrak, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleri ile kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı. Ülkemizin çok farklı bölgelerinden ilçemize gelerek eğitim alan öğrencilerimize yerel kültürü tanıma fırsatı veren etkinlik aynı zamanda üniversite ile halkın da bütünleşmesini sağladı. Öğrencilerimizin her zaman yanında olan Arhavi Ticaret ve Sanayi Odasına, organizasyonun gerçekleşmesinde Öğr. Gör. Yener Oğan ile Turizm Otel işletmeciliği ve Turizm Seyahat Hizmetleri öğrencilerine katkı ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.